The Killing stjerne lander rolle i politi-serien Castle

Richard Castle er krimiforfatter, og han hjælper en afdeling af politiet i New York med at opklare mordsager – og så bruger han sagerne som inspiration i sine bøger. Det, og forfatterens spirende forhold til en kvindelig detektiv, er omdrejningspunktet i drama-serien Castle, der lige nu kan ses på den danske tvkanal Tv2 Zulu.
Hovedrollerne i Castle bliver spillet af Nathan Fillion (Firefly, Desperate Houswives) og Stana Katic (Quantum Of Solace). Men i Castle sæson 4 får Nathan Fillion en ny kærste, som kommer direkte fra den amerikanske udgave af Forbrydelsen, The Killing.

Kristin Lehman har også været med i serierne Prison Break og The X-Files


Det er Kristin Lehman fra the Killing, der skal være med i Castle sæson 4. Hun skal spille en sofistikeret forsikrings-efterforsker, som Richard Castle bliver interesseret i, og hun kan få en håndfuld episoder i den kommende Castle sæson.
Det er ikke første gang Kristin Lehman skal spille overfor Fillion – det gjorde hun også i den kortlivede dramaserie Drive, der kun overlevede seks afsnit i 2007.
The Killing stjernen er ikke den eneste gæst i den nye Castle sæson. Også William Atherton (Die Hard) og Michael Dorn (Star Trek) har sagt ja til roller i den fjerde Castle sæson, der begynder 19 september.