De bedste serier på Prime Video fra Amazon

The Man in the High Castle

Man in the High Castle er blandt de bedste serier på Prime Video

Tyskland og Japan vandt anden verdenskrig og delte USA mellem sig, i Man in the High Castle


Hvordan ville verden se ud, hvis Tyskland og Japan havde vundet anden verdenskrig og delt resten af verden mellem sig? USA er delt på midten – den ene del tilhører Tyskland og den anden Japan. Midt i er nogle få Amerikanere, der prøver at slippe for at være underlagt nogen af delene.
I San Fransisco bliver unge Juliana hvirvlet ind i den ulmende modstandskamp. Det sker efter hendes søster bliver dræbt af den japanske besættelsesmagt. Hun bliver taget i at smugle en mystisk propagandafilm ud af japansk kontrolleret område.
Juliana kan ikke lade filmen ligge og føler sig kaldet til at overtage søsterens opgave. Imens i New York er den unge Blake en up-and coming tysk dobbeltagent. Han bliver sendt ud på mission for at optrevle modstandskampen. Nazisterne vil én gang for alle finde ud af hvorfra propagandafilmene stammer.
Amazon har ikke sparet på budgettet til Man in The High Castle, og det er til at se på den 1962-verden, det hele foregår i. Serien er stort anlagt, flot skudt og en spændende alternativ-verdenshistorie at dykke ned i.
Der er lige nu én sæson tilgængelig på Prime Video, og sæson 2 – der er færdig og tilgængelig på Amazon i USA – må være på vej.

Pages: 1 2 3 4 5