De bedste serier på Prime Video fra Amazon

Community

De bedste serier på Prime VIdeo: Joel McHale spiller Jeff Winger i Community

Joel McHale spiller Jeff Winger i Comminuty i bedste Die Hard stil (C)NBC


Jeff Winger er succesfuld advokat. I hvert fald lige indtil en af hans jaloux kolleger opdager, at han aldrig tog sin eksamen på universitetet. Jeff bliver fyret og til grin. For at få sin status tilbage melder hans sig ind på Greedale Community College, for at bestå eksamen. Det har Annie, Abed, Troy, Britta, Shirley og Pierce også gjort, så de danner en studiegruppe for at hjælpe hinanden igennem Spansk.
Det udvikler sig naturligvis til, at de hjælper hinanden igennem alt det i livet, som en universitetsstuderende kommer ud for.
Community er en sær bastard af en komedieserie. Egentlig er det mirakel, at den nåede at få hele seks sæsoner, inden heldet slap op. Den nåede også at eksistere på flere kanaler inden sidste afsnit, der blev vist på Yahoos kortlivede streamingtjeneste.
Alt er på samme tid surrealistisk og en lille smule sentimentalt i Community. Der er masser af popkultur-referencer overalt. Der er afsnit, der udspiller sig som overdådige slag med paintball-pistoler. I ét afsnit er hele skolen dækket til i tæpper, som én stor hule. Og så er et afsnit helt animeret i gammeldags 8-bit grafik, som et computerstil fra 1980’erne.
Community er rigtig godt selskab i de fleste sæsoner, minus den fjerde, hvor skaberen Dan Harmon blev afsat, for så at komme tilbage igen til den femte. Seriens naive magi og legelyst gør det nemt at se med, og nemt at blive hooked på en af de bedste serier på Prime Video.

Pages: 1 2 3 4 5