De bedste serier på Prime Video fra Amazon

Hap & Leonard

Bedste serier på Prime Video: Hap og Leonard bliver overtalt til skattejagt

Hap og Leonard bliver overtalt til skattejagt i første sæson af Hap & Leonard (c) Sundance TV


I en søvnig amerikansk by er to bankrøvere på flugt. Pludselig skrider flugtbilen af vejen og havner i en flod på grænsen mellem Louisiana og Texas. Pengene følger med i dybet, røverne klarer den ikke.
Sydstatspigen Trudys seneste eksmand kender til lidt af detaljerne omkring røveriet og flugten, så de to begynder at lægge planer. Trudy har også været gift med Hap, og efter en hurtig rulletur i høet, tilbyder hun ham  200.000 dollars, hvis han kan fiske pengene op for hende.
Hap kan ikke helt forstå hvad Trudy og den seneste eks skal med ham, når de kender alle detaljerne selv. Så han hanker op i kammeraten og Vietnamveteranen Leonard, for at have noget rygdækning. Sammen med en lille håndfuld sammensvorne går skattejagten efter den druknede pose med dollars.
Hap & Leonard er en kiminalhistorie, der har humor. Ikke bare antydningen af humor, den er faktisk sjov flere steder. Stilen og stemningen smager lidt af den første sæson af True Detective. Det er den tilbagelænede sydstats-stil. Selvom den ikke er på niveau med True Detective, er den veludført i Hap & Leonard, der er blandt de bedste serier på Prime Video.
James Purefoy (Rome) Michael K. Williams (The Wire) og Christina Hendricks (Mad Men) læner sig helt ind i hovedrollerne, og gør det rigtig godt. Første sæson af Hap & Leonard fylder kun seks afsnit, og de er alle at finde på Prime Video. Serien blev forlænget med endnu en sæson i løbet af sommeren 2016.

Pages: 1 2 3 4 5