theme-sticky-logo-alt

Ny komedieserie fra manden bag Family Guy

Seth MacFarlane nyder stor succes på den amerikanske tvstation Fox, der slet ikke kan få nok af hans animerede komedieserier. MacFarlane står bag både Family Guy, American Dad og The Cleveland Show, der er en Family Guy spinoff. Og nu kommer serie nummer 4.
Den nye animerede komedie hedder Borderlands og kommer også på den amerikanske kanal Fox, som med det samme har bestilt en hel sæson af serien.

Borderlands foregår i en fiktiv ørken

I en fiktiv ørken tæt på den amerikansk-mexikanske grænse bor to naboer, Bud Buckwald og Ernesto Gonzales. Bud er gift, far til tre, han arbejder som grænsebetjent og synes invandringen fra Mexico laver lidt for store ændringer i hans lokalområde. Ernesto er immigreret med sin familie til den amerikanske side af grænsen hvor han er stolt over at han klarer den i Amerika.
De to familier begynder og omgås, og det inkluderer både venskab, romantik og genstridigheder.

MacFarlane er kongen af animerede serier

MacFarlane skal producere Borderlands, men ideen kommer faktisk fra en af de folk han har ansat til at lave Family Guy, Mark Hentemann. Family Guy har været på skærmen i 12 år og American Dad, der skifter tv-kanal næste år, er gået ind i ind sin 10. sæson. Det er kun legendariske The Simpsons, der nyder samme succes som MacFarlanes animerede serier.
Seth MacFarlane stod bag en af sidste års mest succesfulde film med komedien Ted, der handler om en levende teddybjørn, der bor sammen med Mark Wahlberg. Filmen solgte billetter for mere end 3 milliarder kroner på verdensplan og han var også vært på årets Oscaruddeling.

Forrige historie
Kæmpeaftale: Marvel og Netflix laver 4 nye tvserier og en miniserie
Næste historie
TV3 serien The Blacklist hyrer M*A*S*H-stjernen Alan Alda

1 Kommentar

 • Avatar
  23/11/2013 den 19:31
  Lukas S.

  Seth MarcFalane er en hack, en elendig kommerciel maskine, en idiot, der bruger den samme formular alt for mange gange, som en maskine jo skal gøre. Jeg har en teori om, at han er fremstillet som robot til at lave den samme TV-serie under de usleste forklædninger, som farven af karakteren eller hvilket tøj eller ligegylde job de har, som vi alligevel næsten aldrig kommer til at se noget til. En elskelig, iditotisk far, en tabersøn, en sexet kone, en bedte ven som ikke er et menneske, og et Steeve-lignende, saddistisk barn. Så er koden til MarcFalanes utrolige sucess er brudt!
  Jeg har for nylig også hørt, at MarcFarlanes projekt med at remake The Flintstones har fået grønt lys. Bare ved at sige det har jeg dræbt utallige hjerneceller, de fleste af dem tilhørende dem der læser denne kommentar.
  Forbliv kreative (I’m looking at you Seth!)
  Venlige hilsner,
  – Lukas S.

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.tvserier.dk 300 0
%d bloggers like this: