Om tvserier.dk

Tvserier.dk åbnede i 2011 under navnet tvserie.dk – og er siden flyttet til det lidt mere mundrette tvserier.dk-domænenavn.

Artiklerne er det samme. Folkene bag er de samme.

Tv-serien er vel nok den kunstform, der er vokset mest sammen med digitaliseringen af medier og kultur. I 2020 fik 493 nye serier premiere på den myriade af services, kanaler og streamingtjenester, der nu findes.

Vi vil gerne finde frem til det bedste af dem. Se alt det dårlige, så vi kan rådgive dig om det gode. Så du kan slippe for at bruge det meste af din tid på Netflix med at scrolle rundt i endeløse grupper af ligegyldige film, og bruge tiden på at se det gode indhold, der gemmer sig nogle få klik væk.

Begyndte i 2011

Tvserier.dk debuterede i 2011 – dengang Netflix ikke engang var landet i Danmark. Netflix ankom den 16. Oktober 2012 og sparkede på én gang vores døren til serier og film åben på vid gab.

Siden er der kun kommet mere indhold og flere serier at forholde sig til, så missionen er lige så klar som altid: Find og præsenter de bedste serier, så du kan se mere og lede mindre.