3 afsløringer om den nye sæson af Bones

Booth og Brennan er tilbage på skærmen! Og de skal slås med familie, seriemordere, masser af nye praktikanter på The Smithsonian og en masse andet i den nye sæson. – En sæson der nok ikke bliver seriens sidste, siger folkene bag serien.
Skaberne af Bones hedder Hart Hanson og Stephen Nathan, og de har løftet lidt af sløret for hvad vi kan se frem til i Bones sæson 8. Her får du tre ting som vil spille ind i den nye sæson:
1. Hele sæsonen skal Booth og Brennan op mod den mystiske morder Pellant – en figur som Hart Hanson glæder sig meget til at seerne skal møde.
– Han er den mest interessante seriemorder vi har haft i serien nogen sinde. Han vil give farve til hele sæson 8. Der er ingen der kan slappe af i den her sæson, siger Hart Hanson til tvline.com.
2. Alle Booths praktikanter, der hjælper med undersøgelsen af de knogler der indgår i opklaringen af mordene, får vi flere af i sæson 8 af Bones.
– Vi kommer også til at møde nogle nye praktikanter i denne sæson. Og vi skal også gense nogle af dem vi ikke har set så meget til indtil nu, siger Hart Hanson.
3. Cam bliver involveret i et mystisk romantisk forhold, og den mandlige hovedperson bliver afsløret i sæsonens femte afsnit.
– Det er en som seriens fans vil genkende, siger Stephen Nathan og slår fast: Hvis vi har gjort det rigtigt, så er der ingen der ser det komme.
Og så afslører Hart Hanson desuden, at David Boreanaz og Emily Deschanel lige nu forhandler om en kontraktforlængelse, der også rækker ud over en eventuel niende sæson af Bones. Så der kan være mulighed for at få mere Bones i de kommende år.
Et bryllup mellem Booth og Brennan er heller ikke udelukket lyder det fra seriens bagmænd, der dog ikke vil ud med, om det sker i sæson 8 eller det er noget man vil gemme til en sæson 9.