Er Black Mirror sæson 7 på vej?

Sæson 6 af Black Mirror er ude nu. Og skaber Charlie Booker har masser af ideer til endnu flere episoder - hvad med en musical, eller et animeret afsnit? Det kan alt sammen være på vej i Black Mirror sæson 7.

Er Black Mirror sæson 7 på vej?
Aaron Paul fra Breaking Bad er med i Black Mirror sæson 6 på Netflix (c) Netflix

Sæson 6 af Black Mirror er ude nu. Og skaber Charlie Booker har masser af ideer til endnu flere episoder - hvad med en musical, eller et animeret afsnit? Det kan alt sammen være på vej i Black Mirror sæson 7.

Det er fire år siden vi sidst fik et skud Black Mirror, men nu er den sjette sæson af Black Mirror ude på Netflix. Sæsonen består af fem mørke og forskellige film, der er blevet taget godt imod af både publikum og anmeldere. Derfor er det også nærliggende at tro, at en forlængelse af serien er lige på trapperne. 

Black Mirror sæson 6 gik top 10 på Netflix

Fra 2016 til 2019 kom der hele tre sæsoner af Black Mirror - og så fik vi det eksperimenterende interaktive Bandersnatch-afsnit, hvor du selv var med til at vælge handlingen. 

Da sjette sæson af Black Mirror dukkede op på Netlfix, gik serien omgående ind på streamingtjenesten top 10 mange steder i verden. Det taler måske også for, at der kan være endnu en sæson på vej.

Men da afsnittene i Black Mirror ofte har filmlængde, kan der godt gå lidt tid før vi ser endnu en hel sæson. Et godt bud kunne være i slutningen af næste år - men Netflix har endnu til gode officielt at bestille en sæson mere.

Hvad med et Black Mirror musical-afsnit?

I sæson 6 af Black Mirror gik skaber Charlie Booker lidt væk fra seriens traditionelle fokus på, hvad vores ukritiske brug af teknologi kan føre til og fokuserede mere på hvad mennesker kan finde på at gøre ved hinanden.

Og Booker er klar til at udvikle formularen endnu mere i fremtidige afsnit.

Jeg har aldrig lavet et animeret afsnit eller et musical-afsnit. Faktisk opstod afsnittet USS Callister (første afsnit i sæson 4) fordi jeg tænkte på en historie der involverede en musical og på en eller anden måde blev det til USS Callister. Nogle gange sigter du et sted, og så drejer du fra og lander et helt andet sted, siger Charlie Booker til Digital Spy.

Og der er ikke rigtig nogle grænser for, hvad Charlie Booker kan finde på at putte ind i Black Mirror formlen. Vi kan forvente hvad som helst.

Du kan ikke regne med noget, fordi i den her sæson er der nogle afsnit, der er nærmest old school horror og vi har nogle afsnit der er retro-futuristiske og vi har nogle der er gennemført komiske. Så det er virkelig en blanding. Alt, og jeg mener alt, kan ske, forklarer Charlie Booker.

Store stjerner med i Black Mirror sæson 6

Sjette sæson af Black Mirror byder en mængde meget kendte skuespillere velkommen i serien. Du kan for eksempel se Salma Hayek, Michael Cera og Breaking Bad's Aaron Paul.

Der har også været tale om, at flere afsnit af Black Mirror ville følge op på Bandersnatch-afsnittet fra 2018, der var et interaktivt afsnit. Men der er ikke interaktive afsnit med i sæson 6 og Charlie Booker har ikke løftet sløret for konkrete planer for flere afsnit i den retning.

Du kan se Black Mirror sæson 6 på Netflix lige nu. Og hvis du skal varme op er traileren til den seneste sæson her: