Secret Invasion på Disney+ chokerer: Slår Marvel-stjerne ihjel i første afsnit

[Spoilers!] Første afsnit af Marvel-serien Secret Invasion er landet på Disney+. Der er gensyn med Samuel L. Jackson som Nick Fury og Ben Mendelsohn som Skrullen Talos. Men det bliver tilsyneladende også et farvel til et af de andre gennemgående ansigter i Marvel-universet.

Secret Invasion på Disney+ chokerer: Slår Marvel-stjerne ihjel i første afsnit
Samuel L. Jackson er tilbage som en ældre Nick Fury i Secret Invasion (c)Disney+

[SPOILERE HERUNDER!]

Første afsnit af den seneste Marvel-serie, Secret Invasion, er landet på Disney+. Der er blandt andre gensyn med Samuel L. Jackson som Nick Fury og Ben Mendelsohn som Talos. Men det bliver tilsyneladende også et farvel til et af de andre gennemgående ansigter i Marvel-universet.

Secret Invasion er en spion-thriller, der udspiller sig i den russiske hovedstad Moskva, hvor to rivaliserede grupper af racen Skrull bekriger hinanden, med menneskene lige i midten. Den ene fraktion vil overtage planeten, den anden vil bo i fordragelighed med menneskene.

Nick Fury vender tilbage fra en længere rumfærd, for at stoppe den onde fraktion af Skrull'erne. Og til det får han hjælp af sin sædvanlige højre hånd, i form af Cobie Smulders Maria Hill, som vi først mødte i den oprindelige Avengers-film fra 2012.

Men første afsnit af Secret Invasion slutter med, at Maria Hill bliver skudt og dræbt efter et bombeangreb på et torv i Moskva. Og det ser ud til at være slut på hele Smulders Marvel-eventyr.

Men det kom ikke bag på hende, at det var den vej det bar.

Jeg vidste fra begyndelsen, at det ville gå sådan. Jeg fik et opkald fra Louis D'Esposito (Marvel co-præsident) som sagde, at 'vi tænker på at Maria Hill bliver skudt, og...' er formodentlig død, hvem ved? Hvem forstår helt den verden. Men jeg har vidst i årevis, at det var den her vej historien gik. Det har været en fantastisk rejse. Og jeg er så glad for intet af det blev spoilet inden, siger Cobie Smulders til Variety.com

For Cobie Smulders, der har spillet Maria Hill siden den første Avengers-film i 2012, føles episoden som et punktum for figuren.

Jeg mener, det føles som slutningen? Men det er så stort og kompliceret et multivers Marvel lever i. Så jeg antager alt er muligt. Hendes død skubbede gang i historien på en meget mere sårbar måde for resten af karaktererne. Så det hæver bestemt indsatsen og sætter Nick Fury op til at være følelesmæssigt investeret. Det har vi forhåbentlig opnået, siger Cobie Smulders.

Rollen som Maria Hill har givet Cobie Smulders en masse spændende og store oplevelser, som hun kommer til at savne. Blandt andet at være den af den enorme fanbase, som Marvel har skabt med alle de nye film og serier.

Den måde fans støtter de her projekter, på har været en rigtig cool ting at være vidne til. Jeg ved ikke om jeg nogensinde bliver heldig nok til at stå i den store sal på Comic Con konferencen igen. Jeg bliver aldrig rockstjerne, det kommer ikke til at ske for mig. Men de der øjeblikke på den scene hvor man kan mærke spændingen og energien fra folkemængden er spektakulær, forklarer Cobie Smulders til variety.com