30 Rock laver et helt afsnit om Tracy Morgans homo-kommentarer

Sidste sommer var 30 Rock stjernen Tracy Morgan ude for at lave stand-up og der fyrede han en serie jokes om homoseksuelle af. En af dem sluttede med ordene: homoseksuelle er ulækre og de skulle også stikkes ned.
Tracy Morgan kom ud i et medie-stormvejr og blev beskyldt for at være homofob. Han fik hjælp i medierne af kolleger fra 30 Rock som nu bruger episoden som forlæg for et helt afsnit af den nye sæson af 30 Rock.
Den åbent homoseksulle tv-vært Thomas Roberts bekræfter historien, da han har været med til optagelserne, hvor han spiller sig selv i en lille rolle.
I serien dummer Tracy Morgans karakter sig, og langer ud efter homoseksuelle.
– Liz Lemon (Tina Fey) skriver hans undskyldning for ham, hvor han forklarer, at han ikke er homofob, men bare en idiot. Desværre bliver idioterne forargede over den kommentar så nu får Tracy Morgan idioterne på nakken – anført af skuespillerinden Denice Richards i en gæsterolle, fortæller Thomas Roberts til The Huffington Post.
30 Rock tager hul på sin sjette sæson i denne uge, men vi må vente nogle uger med at se afsnittet med Tracy Morgans kamp mod idioterne.