3000 kroner for at hilse på Charlie Sheen

Charlie Sheen har tjent rigtig mange penge på at være stjerne i den populære tvserie Two And A Half Men. Inden han kammede over i skandaler, var han den bedst betalte skuespiller i en tvserie. Men han vil fylde bankbogen endnu mere. Derfor lancerer han nu en ny mulighed: Sig dav til mig for 3000 kroner!
Sheen har nemlig planlagt en live tourne, måske lidt i stil med det talkshow-værten Conan O’brien gjorde, da han forlod The Tonight Show i utide sidste år. Men Sheens shows har den ekstra dimension, at du ikke behøver nøjes med en billet til den officielle event, du kan også møde den vanvittige tvserie skuespiller. Det koster bare lige over 3000 kroner at få lov! En almindelig billet til seancen kan fås til omkring 500 kroner, men så er der lige et ‘Winning’-tillæg til Sheen på 2500 kroner hvis du vil have en autograf.
På billet-hjemmesiden ticketmaster.com kan man læse sig frem til, at de to første Charlie Sheen live-shows allerede er udsolgt, men man kan også se, at den specielle Meet and Greet-pakke, der inkluderer et kort møde med Sheen, koster 575 dollars pr. styk. Det er lige over 3000 kroner. For de penge får du et foto med autograf, en tour plakat og måske et håndtryk.
Sheen kalder sin live-tour for ‘The Violent Torpedo Of Truth’-touren, og han har planlagt 23 stop i de større amerikanske byer. Men det er ikke er nemt at blive klog på hvad et show vil handle om. Der er i hvert fald langt flere spørgsmål end svar i beskrivelsen af den dyre event på ticketmaster.com. Der står: Vil der være overraskelser? Vil der være gæster? Vil du grine? Vil du skrige?
Ja, det må man nok hellere spørge sig selv om man vil satse 3000 kroner på at finde ud af. Døm selv ud fra den video Sheen har lavet for at opfordre sine fans til at købe billet: