666 Park Avenue - en djævelsk interessant tvserie

Hvis du kunne få et enkelt ønske opfyldt, hvad skulle det så være? Og hvad ville du gøre for, at det gik i opfyldelse?
Spørgsmålene er udgangspunktet for en af de nye ABC-serier, som du kan stifte bekendtskab med efter sommerferien. Horror/sci-fi dramaet har fået titlen 666 Park Avenue.
Og som tallet 666 i serienavnet antyder, skal der i 666 Park Avenue arbejdes med ‘the dark side’. For på 666 Park Avenue kan selv de vildeste ønsker gå i opfyldelse – men man skal huske, at alting har en pris.
Lost-stjerne i hovedrollen
I seks sæsoner spillede Terry O’Quinn den mere og mere mystiske John Locke i den dramatiske og overnaturlige serie Lost.
Nu vender Terry O’Quinn tilbage til flirten med tanken om, at der er mere mellem himmel og jord, end vi lige tror. I hvert fald ser han i den kommende ABC-serie 666 Park Avenue ud til at vide en hel del om den dystre og mørke side af livet på jorden – og hvad derefter følger.
Serien starter med, at et ungt par flytter ind i den smukke bygning The Drake, der ligger fashionabelt placeret på New Yorks Upper East Side. Bygningen af ejet af den mystiske Gavin Doran (O’Quinn) og hans sexede kone Olivia (Vanessa Williams; Desperate Housewives).
I The Drake bor en flok mennesker, der er fuldstændig uvidende om, at de er havnet et sted, hvor overnaturlige kræfter konstant påvirker beslutninger og forløb. De tror alle, de lever deres vildeste drøm ud – og er ikke klar over, at de for at komme i nærheden af den drøm, har lavet en pagt med selve Djævlen.
Serien begynder med at et ungt par, Jane (Rachael Taylor; Charlie’s Angels, Grey’s Anatomy) og Henry (Dave Annable; Brothers & Sisters) flytter ind på 666 Park Avenue, hvor de skal stå for den daglige administration af The Drake.
Snart finder de dog ud af, at The Drake er lig med ondskab, besættelse og manipulation.
666 Park Avenue er skabt af David Wilcox (Fringe) og blev i denne uge bestilt til produktion af ABC, der var vilde med seriens pilotafsnit. Herunder kan du se en trailer for netop dette prøveafsnit på serien. Hvad synes du – bliver den et hit?