Aaron Sorkin og Jim fra The Office laver tvserie om legendarisk Hollywood hotel

I Hollywood ligger det legendariske hvide hotel Chateau Marmont. Det var i et af hotellets værelser komikeren John Belushi døde af en overdosis i 1982 og det var i et af festlokalerne James Dean fik sin legendariske rolle i filmen Rebel Without A Cause. Der er kort sagt masser af historie gemt i hotellets vægge.
De historier vil skuespilleren John Krasinski grave frem. Du kender ham bedst som Jim i komedien The Office, men Krasinski har også været med i flere film og har sideløbende produceret sine egne film med produktionsselskabet Sunday Night Productions.
Krasinski vil lave en miniserie om det legendariske hotel, baseret på bogen Life At The Marmont, og han har allerede gjort lidt af et scoop, når det kommer til manuskriptet. For det er Aaron Sorkin (The West Wing, The Social Network, A Few Good Men) som skal skrive det.
– Jeg tror ikke der findes en bedre forfatter end Aaron Sorkin. Det at han vil lave det her projekt sammen med mig er et af højdepunkterne i min karriere, siger John Krasinski til deadline.com.
Det er meningen serien skal fortælle de historier som folkene der frekventerede hotellet oplevede. Det gjorde stjerner som Errol Flynn, John Wayne og Marilyn Monroe. Senest var det skuespillere som Heath Ledger og Lindsay Lohan, der lejede sig ind på hotellet. Og skuespillerne skal også være omdrejningspunktet for den nye miniserie.
– Det er min drøm at bruge en hel masse store skuespillere. Nogle meget kendte og nogle ikke kendte overhovedet, for at gøre det til en hyldest til Hollywood, siger John Krasinski.
Aaron Sorkin arbejder lige nu på sin nye serie, More As The Story Develops, mens Krasinski optager afsnit til den 8. sæson af The Office.