Åbner den nye sæson af Two And A Half Men med en begravelse?

Hvordan skiller man sig af med en hovedperson fra verdens mest populære komedieserie, så serien kan fortsætte? For Two And A Half Men er svaret en begravelse, hvis man skal tro en ny rapport fra serien.
Deadline.com skriver, at Charlies Sheens karakter i Two And A Half Men, Charlie Harper, bliver begravet i første afsnit af seriens nye sæson.
Begravelsen vil angiveligt også betyde et gensyn med en horde af Charlie Harpers tidligere kærester – og dem er der en hel del af. Og så vil det store hus ved stranden, der har været seriens omdrejningspunkt i otte år, blive sat til salg.
Den udvikling åbner samtidig for, at serien nye stjerne, Ashton Kutcher, kan skrives ind i serien, som en potentiel køber af huset. Hvordan Alan (Jon Cryer) og Jake (Angus T. Jones) så får fedet sig til at blive boende, bliver spændende at se.
CBS, der sender serien, vil ikke kommentere på rygterne, og alle der arbejder på serien har skrevet under på en kontrakt, der forbyder dem at tale om serien. Det har tidligere været fremme, at Sheens karakter ikke ville blive dræbt, men i stedet slå sig ned i Paris – men nu tyder det altså på, at Sheen bliver udelukket fra nogensinde at vende tilbage til Two And A Half Men.
Two And A Half Men har været igennem otte succesfulde sæsoner, og den niende med Ashton Kutcher frem for Charlie Sheen, debuterer den 19. september.