Alcatraz-fans irriterer vagterne på det rigtige Alcatraz-fængsel

· 1 min læsning

JJ Abrams nye Alcatraz-serie har kun været på skærmen i lidt mere end en uge, men den har allerede fået fans til sende vagterne i det nedlagte Alcatraz-fængsel i San Fransisco på overarbejde.
For siden serien debuterede har vagterne i det tidligere fængsel oplevet, at fans af serien stikker af fra de guidede ture og forvilder sig ind i lukkede områder, for at lede efter nogle af de rum som serien afbilleder.
En talsmand for den amerikanske park-tjeneste, der vedligeholder Alcatraz, siger til tmz.com, at de fejlinformerede fans leder efter et super hemmeligt rum, der er med i serien og som bliver kaldt Bat-hulen under Alcatraz. I serien er rummet fyldt med gadgets og udstyr.
For at forhindre de omstrejfende fans i at lede efter noget der ikke findes, har man nu sat et skilt op på den guidede tour, hvor der står:
– Tvserien Alcatraz er fiktion, og mange af de områder den afbilleder er ikke rigtige. Lukkede områder beskytter dig, historiske bygninger og redeliggende fugle.
I serien er Sam Neil og Jorge Garcia de centrale figurer, men om de er at finde på den guidede tur i fængslet er nok også tvivlsomt.

Det er det her rum fra serien Alcatraz som fans af serien søger efter når de besøger det nedlagte fængsel.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning