Alcatraz-fans irriterer vagterne på det rigtige Alcatraz-fængsel

JJ Abrams nye Alcatraz-serie har kun været på skærmen i lidt mere end en uge, men den har allerede fået fans til sende vagterne i det nedlagte Alcatraz-fængsel i San Fransisco på overarbejde.
For siden serien debuterede har vagterne i det tidligere fængsel oplevet, at fans af serien stikker af fra de guidede ture og forvilder sig ind i lukkede områder, for at lede efter nogle af de rum som serien afbilleder.
En talsmand for den amerikanske park-tjeneste, der vedligeholder Alcatraz, siger til tmz.com, at de fejlinformerede fans leder efter et super hemmeligt rum, der er med i serien og som bliver kaldt Bat-hulen under Alcatraz. I serien er rummet fyldt med gadgets og udstyr.
For at forhindre de omstrejfende fans i at lede efter noget der ikke findes, har man nu sat et skilt op på den guidede tour, hvor der står:
– Tvserien Alcatraz er fiktion, og mange af de områder den afbilleder er ikke rigtige. Lukkede områder beskytter dig, historiske bygninger og redeliggende fugle.
I serien er Sam Neil og Jorge Garcia de centrale figurer, men om de er at finde på den guidede tur i fængslet er nok også tvivlsomt.