Alcatraz ligner Lost men er ikke så forvirrende

JJ Abrams sidste store tv hit var Lost, som var svær at følge med i hvis man missede et afsnit eller to. Samme problem har den nye serie Alcatraz slet ikke.
– Den her serie vil være nemmere at følge med i end Fringe eller Lost. Hjertet i fortællingen er konceptet med at forfølge de tidligere indsatte i fængslet, siger Jennifer Johnson, der er showrunner på Alcatraz.
Alcatraz handler om en gruppe efterforskere og politifolk, der leder efter tidligere indsatte i det legendariske fængsel, som forsvandt på mystisk vis for mange år siden, og som nu dukker op en efter en for at vende tilbage til deres kriminelle løbebane.
– Hver uge fanger eller misser vi en af de indsatte. Mytologien er der hvis du leder efter den, men det er ikke kritisk at få den med for at nyde hvert afsnit, forklarer Jennifer Johnson.
Alcatraz fik premiere i denne uge hvor 10 mio. amerikanere så med, og serien har og fået fine anmeldelser.
The New York Times siger for eksempel, at serien kunne være det næste store hit mens underholdningsavisen Variety kalder debuten bundsolid og tilføjer, at kun serien Once Upon A Time debuterede med højere seer-anmeldelser i denne tvsæson.
Alcatraz har rutinerede Sam Neill i spidsen og Jorge Garcia, som du måske kender som Hurley fra Lost, i en stor rolle.