Alec Baldwin: 30 Rock stopper næste år

Flere ting peger nu på, at den kommende sæson af den populære tvserie 30 Rock kunne blive den sidste. Endnu er intet officielt meldt ud.
I mandags blev en af seriens store stjerner, Alec Baldwin, hyldet til en fundraising fest for The National Dance Institute i New York. Dog var det ikke hyldesten af Baldwin, der skabte overskrifter – det var derimod en lille bemærkning til New York Magazine om, at 30 Rock bliver lagt på hylden efter 2012.
– Jeg kan fortæller jer en ting, og det er, at den næste sæson er den sidste sæson af showet (30 Rock, red.),  fortalte altså Baldwin, der tidligere har sagt, at han selv ville forlade tv showet efter den næste sæson, men at det helt skulle slutte, er ganske nye toner.
I dag forstærker Tina Fey, der også spiller en af hovedrollerne i 30 Rock, rygtet om en snarlig afslutning på tvserien, da hun ifølge flere amerikanske medier har fortalt Oprah på The Oprah Winfrey Show, at hun og hendes mand, Jeff Richmond, venter deres andet barn. Tine Fay, 40, er angiveligt fem måneder henne.
Tidligere har Fay sagt, at hun vil skrive en bog og at hun gerne vil lave film, når 30 Rock engang er et overstået kapitel. Alec Baldwin spår hende en flot fremtid indenfor filmverdenen:
– Vores kontrakter løber ud i 2012, og jeg er sikker på, at Tina får en stor karriere som filminstruktør og forfatter. Hun bliver fantastisk, sagde Baldwin til New York Magazine.
NBC har endnu ikke kommenteret på historierne eller meldt noget officielt ud om seriens fremtid.