Alec Baldwin forsikrer: Jeg bliver på 30 Rock endnu et år

Komedieserien 30 Rock er i gang med sin sjette sæson, og det seneste års tid har hovedrolle indehaver Alec Baldwin luftet tankerne om, at finde på noget andet at lave.
Men nu forsikrer Baldwin, at han også vil være at finde på 30 Rockefeller Plaza efter sommerferien. Såfremt Tina Fey-serien altså får endnu en sæson på tvkanalen NBC. Det skriver The Hollywood Reporter.
For i mandags talte Alec Baldwin med journalister ved The National Press Club. Der gjorde han det klart, at han har planer om at opfylde sin kontrakt, der altså binder ham til endnu en 30 Rock sæson.
Men derefter er det med stor sandsynlighed slut, fortalte Baldwin. På sin twitterprofil uddybede han efterfølgende ved at skrive:
– Så vidt jeg ved vender 30 Rock tilbage næste år. Men alting forandres. Nye serier. Nye mennesker.
Den seneste tid har Baldwin i flere omgang luftet sine tanker om at forlade serien – også før kontraktudløb. Men den snak skulle at så være lukket nu. Så med mindre serien ikke formår at blive forlænget med en syvende sæson, så kommer vi også til at se Alec Baldwin som tvchefen Jack Donagy i 30 Rock næste år.