Her er Amazons håndfuld af nye streaming-serier

Der er masser af gode streaming-serier på vej, også fra internetkøbmændende hos Amazon, der lancerer hele seks nye serier næste år. Der er en fin blanding af krimi, historisk drama og komik i sortimentet, der også byder på gensyn med flere kendte skuespillere.
Jason Lee, der spillede hovedrollen i komedien My Name is Earl har en rolle i en af de nye serier. Kris Kristoffersen er også med i en af serierne, der ventes at debutere i løbet af 2015. Amazon har for vane at gøre det første afsnit af nye serier gratis og så lade publikum bestemme hvilke af serierne, der skal produceres en hel sæson af.
Her er valgmulighederne i 2015-sæsonen:

Salem Rogers – En supermodel søger tilbage til catwalken

Leslie Bibb spiller en tidligere supermodel, der efter 10 år må forlade det luksus-rehabiliteringscenter hvor hun har boet, siden modeltjansen forsvandt i sprut og fester. Nu vil hun have karrieren tilbage, så hun opsøger sin tidligere assistent for at få hjælp til at komme op på catwalken igen. Komedien har desuden Rachel Dratch (SNL), Jane Kaczmarek (Malcolm i Midten) og Scott Adsit (30 Rock) på rollelisten.

Cocked – Der er våben der skal sælges

Cocked fortæller historien om Richard, der efter 20 år må forlade sit storby-job og flytte kone og børn hjem til Virginia, for at hjælpe familien med at holde liv i en gammel våbenforretning. Det fører til morsomme optrin, slåskampe og meget mere i Cocked, der har Sam Tremmell i hovedrollen og Jason Lee (My Name is Earl) og Brian Dennehy (The Good Wife) på rollelisten.

Down Dog – Yoga og forviklinger

Logan Wood har hustlet sig gennem livet, nu er han næsten 40 og han er yogalærer og playboy. Men hans liv bliver kompliceret da han dropper forholdet til den seneste kæreste, der desværre også ejer det Yoga-studie hvor han tjener til huslejen. Down Dog har Kris Kristoffersen, Paget Brewster og John Casaubon i de bærende roller.

The Man in the High Castle – Hvad hvis de Allierede table anden verdenskrig?

Tænk hvis Tyskland havde vundet Anden Verdenskrig? Nu er tyskerne og Japan de eneste supermagter i verden og de er ikke på bølgelængde, så de slås om magten i det vestlige USA. Dramaserien bliver produceret af blandt andre Ridley Scott, og skrevet af manden bag The X-files, Frank Spotnitz.

Point of Honor – Et opgør med slaveri og familie

I begyndelsen af den amerikanske borgerkrig går en sydstatsfamilie mod strømmen. De sætter deres slaver fri men vælger samtidig at melde sig ind i kampen for at støtte sydstatshæren. Så nu er kvinderne alene tilbage på gården, der ikke har nogen arbejdskraft fordi mændende er gået i krig. Det tester familiens sammenhold.

Mad Dogs – På udflugt med vennerne og døden

Remake af en Engelsk hit-serie, der handler om en gruppe af venner, som har ramt 40’erne uden for alvor at slå igennem. Vennerne er på hver deres måde ved skilleveje i deres liv, og de mødes til fejring af en fælles ven, der går på pension. Men gamle rivaliseringer blusser op, og deres fælles tur ender i intriger løgne og sågar mord! Mad Dogs er en sort komedie med Michael Imperioli (The Sopranos) Billy Zane og Steve Zahn i de bærende roller.