Årets dårligste komedie lukket efter to afsnit

Det er dårlige økonomiske tider i USA og det er temaet for serien Work It. Eller var, for serien er revet ud af programplanen efter to afsnit.
Work It handler om to venner, der er blevet fyret fra deres job. Deres understøttelse er lige udløbet og der er regninger der skal betales. Pludselig hører de to gutter om et medicinalfirma der hyrer massere af sælgere. Problemet er bare, at firmaet kun ansætter kvinder.
Hvad gør man så? På med parykker og nylonstrømperne og så arbejder gutterne under dække sammen med et kontor fuld af kvinder.
Det kunne godt vise sig at være sjovt, men det var det bare slet ikke. I hvert fald ikke hvis man skal tro de amerikanske tv-anmeldere. I gennemsnit har 22 anmeldere givet serien en score på 19 ud af 100 på metacritic.com, der samler anmeldelser. Ikke en af dem er positivt indstillet.
For eksempel beskriver ugemagasinet Time Work It sådan her:
– Work It er dumt på den dårlige måde. Det er den slags dum som man de kommende år vil bruge som målestok overfor andre dårlige komedieserier.
Avisen New York Post er enig:
– Ikke alene er serien ikke sjov, den er heller ikke original.
Work It mistede også 20% af seerne fra afsnit et til to, og så var lukningen åbenbart ikke længere nogen svær beslutning.
Work It bliver i første omgang afløst af genudsendelser, men aflysningen giver plads i programmet til, at den længe ventede sæson 3 af Cougar Town snart kan få premiere.