Årets første serie lukket: The Playboy Club lukker dørene efter bare 3 afsnit.

Den nye serie-sæson er kun nogle få uger gammel, men allerede nu er det tid til at sige farvel til den første nye serie, der ikke trak de ønskede seertal. Underligt nok er der ikke tale om genindspilningen af Charlies Angels, der ellers er noget af det ringeste tv der er lavet siden, ja, siden den originale udgave af Charlies Angels.
Det er i stedet den Mad Men inspirerede serie The Playboy Club, der lukker dørene ganske kort efter åbningen.
The Playboy Club handler om en mafia-forbundet politiker, der havner i noget snavs sammen med en ung Playboy bunny, som arbejder i den legendariske Playboy klub, der åbnede i Chicago i
1960’erne.
Serien har mødt stor kritik fra religiøse bevægelser i USA, der kalder serien pornografisk, mens anmelderne bare har kaldt den ringe. Samtidig er seerne blevet væk, og den kombinationen får nu tvstationen NBC til at hive serien af programmet.
Manden bag serien, Chad Hodge, har forgæves forsøgt at overtale kritikerne til at se nogle flere afsnit inden fordømmelsen, men den chance får de altså aldrig.
Efter at have set et afsnit af The Playboy Club er det svært at være uenig i beslutningen. Serien føles allerede fra begyndelsen langsom og ideforladt. Som om det skulle være nok at lave kulisser der ligner Playboy klubben og så lade smukke, unge skuespillerinder som Amber Heard vandre rundt foran kameraet i små kostumer.
NBC har endnu ikke fremlagt en plan for hvilken serie de vil vise i stedet for The Playboy Club mandag aften. Foreløbig tager nyhedsmagasiner og genudsendelser over.