Arrested Development er tilbage: Ny sæson kommer på Netflix

Efter tre sæsoner med masser af anmelder-ros, men svigtende seertal, røg det sidste afsnit af Arrested Development over de amerikanske tvskærme i foråret af 2006. Men nu vender serien tilbage.
For der kommer 10 nye afsnit, der formodentlig bliver fulgt op med en biograf-film. De første tre sæsoner af Arrested Development blev vist på tvstationen FOX, men det bliver ikke en tvstation, der får lov at vise den nye sæson. De 10 afsnit bliver i stedet vist eksklusivt på streaming-tjenesten Netflix, der pt. kun er tilgængelig i USA og Canada.
Da ideen om en ny fjerde sæson af Arrested Development dukkede op, opstod der en budkrig blandt Netlix, streaming tjenesten Hulu og tvkanalen Showtime. Sejren løb Netflix af med, og afsnittene bliver tilgængelige i begyndelsen af 2013.
Netflix er den største streaming-tjeneste i verden, og Arrested Development er den anden originale serie der er på vej eksklusivt på Netflix. den første er et remake af den britiske serie House Of Cards, som Kevin Spacey skal være i spidsen for.
Både Jason Bateman, der har fået en solid filmkarriere efter Arrested Development lukkede og alle de andre skuespillere fra serien, skulle være klar til at hoppe ombord på den nye fjerde sæson.