Arrested Development stjerne lander rolle i Modern Family

· 1 min læsning

Fra en af de mest roste komedieserier i sidste årti til en af de mest roste i dette. Det er virkeligheden for komikeren David Cross, der fra 2003 til 2006 var en stor del af komedieserien Arrested Development. Nu har han landet en større rolle i sæson 3 af Modern Family.
Da Emmy nomineringerne blev offentliggjort tidligere på året, stod der Modern Family på hele 17 af de mulige prisvindere. Og siden Modern Family debuterede i 2009 har serien, der har bland andre Ed O’Neill, Sofia Vergara, og Julie Bowen på rollelisten, været blandt anmeldernes favoritter.
Ifølge The Hollywood reporter skal David Cross spille rollen som et byrådsmedlem, der kommer i clinch med netop Julie Bowens karakter Claire. Cross er nok bedst kendt for rollen som Tobias Fünke i Arrested Development.
Siden den serie lukkede har Cross været med i en del film og var også fast bestanddel af den kortlivede komedieserie Running Wilde, der lukkede sidste år efter 13 afsnit. Running Wilde var opfundet af Mitchell Hurwitz, der også var idémand bag Arrested Development.
Modern Family sæson 3 debuterer for de amerikanske tvseere den 21. september. Hvis du har en kabel-tv pakke der viser den svenske Kanal 4 kan du følge med i Modern Family, der pt ikke vises på nogle af de danske tvkanaler.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning