Arrested Development vender helt sikkert tilbage

Kultserien, der genopstod på Netflix tidligere i år, er ikke færdig endnu. Det siger seriens skaber Mitch Hurwitz.

Arrested Development fik tre sæsoner på den amerikanske tv kanal FOX fra 2003 til ‘06. Serien blev en fan-favorit men fik aldrig noget bredt gennembrud. Alligevel valgte streamingtjenesten Netflix at genoplive serien med en fjerde sæson i år, og det er gået så godt, at seriens bagmand har mod på meget mere.

Det er ikke endeligt afgjort, om det bliver til endnu en sæson af serien, en biograffilm – eller begge dele, der bringer Familiens Bluth tilbage endnu en gang, men hvis det står til Mitch Hurwitz bliver det mindst til en af delene. Det slog han fast under en spørgsmål-svar-session på en tv-messe i Canada tidligere på ugen.

Og det pudsige var, at spørgsmålet kom fra Netflix-chefen Ted Sarandos.

– Skal vi lave mere? Spurgte Sarandos.

– Helt bestemt, lød svaret fra Mitch Hurwitz, der også fremlagde mulighederne for måske først at lave en film og så endnu en tvsæson – eller måske tre nye afsnit og så en film. Og den plan var Netflix-chefen Sarandos helt med på.

Tidligere på året lød det ellers anderledes fra Netflix, der ikke var specielt interesserede i at lave flere afsnit, fordi serien ikke havde kastet voldsomt mange nye abonnementer af sig. Men sæson 4 af Arrested Development er blevet nomineret til 3 Emmy-priser, så det har måske fået streaming-giganten til at skifte mening.