Ashton Kutcher får kort kontrakt med Two And a Half Men

Charlie Sheen er fortid, Ashton Kutcher er fremtid. Men hvor længe?
I sidste uge kom det frem, at Ashton Kutcher (That 70’s Show, Punk’d) skulle overtage Charlie Sheens rolle i hit-komedien Two And A Half Men. Men det tyder ikke på producenterne tror på det bliver nogen lang periode. I hvert fald har Kutcher kun fået en kontrakt på én sæson af den populære serie.
Ifølge avisen The Wall Street Journal kommer Kutcher til at tjene 750.000 dollars pr afsnit af serien – det er lige knap 4 millioner danske kroner han kan sætte i banken hver gang han og kammeraterne har indpillet 22 minutters komedie-tv.
Skal man tro avisen, er folkene bag serien ellers interesserede i at lade Two And A Half Men leve i endnu to eller tre år, fordi reklameindtægterne er så gode fra den meget populære serie. Men Kutcher har altså kun fået kontrakt på én sæson. Om det så er fordi man håber at lokke Charlie Sheen tilbage eller fordi man vil undgå at hænge på en regning til Kutcher, hvis serien må lukke, er uvidst.
I hvert fald er der udadtil megen entusiasme om valget af Kutcher til serien. Efter det blev annonceret officielt, sagde seriens skaber, Chuck Lorre, der har været voldsomt på kant med Kutchers forgænger, sådan her:
– Vi er heldige at få en der er så talentfuld, glad og helt igennem fantastisk som Ashton som nyt familiemedlem. Hvis jeg var gladere ville det være ulovligt, sagde Lorre.