Ashton vil blive: Two And A Half Men stjernen tæt på at forlænge kontrakten

Da Charlie Sheen blev uvenner med skaberen af Two And A Half Men, lignede det en lukning af den populære komedieserie. Men i stedet blev det til en genfødsel, med Ashton Kutcher i rollen som den afslappede milliardær Walden Schmidt.
Og åbenbart er folkene bag serien så tilfredse med Kutchers indtræden i serien, at de to parter nu snakker om at forlænge aftalen, så serien kan vende tilbage efter sommerferien med en 10. sæson.
Der er endnu ikke meget konkret om aftalen mellem Ashton Kutcher og tvstationen CBS, men forhandlingerne er i gang, skriver TV Guide, der også mener en aftale er nært forestående.
Ashton Kutcher er allerede den bedst betalte komedieserie skuespiller i USA – ret godt gået, eftersom hans tv-cv hidtil blot viser en større birolle i serien That 70’s Show og at han har opfundet skjult-kamera serien Punk’d.
Det anslås, at Ashton Kutcher tjener i omegnen af 700.000 dollars pr afsnit af Two And A Half Men, altså 3,9 millioner danske kroner for hvert 21. minutters tv han er med i. Og fordi serien stadig er en succes, kan han kræve endnu mere for den næste sæson.
Der er planlagt 20 afsnit af serien i år, så på den baggrund kan Ashton Kutcher stikke cirka 78 millioner danske kroner i lommen for denne sæson. Hvis det tal oveni købet stiger, kan han nok få svært ved at takke nej til at fortsætte i serien.
For nylig sagde både Ashton Kutcher og skaberen af serien, Chuck Lorre, at det er ret sandsynligt, Two And A Half Men vender tilbage med endnu en sæson, men det er ikke officielt bekræftet endnu.