To stjerner smutter når The Mentalist sæson 6 er slut

Det ser ud til, at der er dømt hovedrengøring på rollelisten efter The Mentalist sæson 6, der løber over tvskærmene netop nu. Det har været rygtet i længere tid, men nu bekræfter hovedpersonen det selv:
Amanda Righetti, der spiller Grace Van Pelt, forlader sit job med udgangen af The Mentalist sæson 6.

Timingen er rigtig efter The Mentalist sæson 6

– Timingen er formodentlig rigtig nu. Det er enden på en ting og begyndelsen på noget nyt, lyder det fra Amanda Righetti til tvline.com.
Hendes nærmeste kollega i de seneste sæsoner af The Mentalist er måske også på vej ud. I hvert fald har rygterne om Owain Yeomans farvel lige så længe som dem om Amanda Righetti.
Owain Yeoman spiller Wayne Rigsby i The Mentalist, men han har endnu ikke selv kommenteret på rygterne om hans afsked efter The Mentalist sæson 6.

The Mentalist sæson 6 kræver nyt blod

Righetti og Yeoman udgør til sammen 40 % af de bærende karakterer i The Mentalist, som i den grad skal skaffe nyt blod hvis serien skal fortsætte. Det er måske også derfor The Mentalist sæson 6 virker markant anderledes end de fem forgående.
Jagten på seriemorderen Red John er intensiveret i The Mentalist sæson 6, og det virker som om serien i en eventuel syvende sæson vil rette blikket mod en ny superskurk.
Forandringerne i The Mentalist sæson 6 er heller ikke gået forbi Amanda Righetti.
– Den bliver ved med at ændre sig. Det har været lidt en vi-må-se-hvad-der-sker sæson indtil nu. Jeg tror også det var en en uventet drejning for forfatterne, at serien på den måde skulle ændres i denne sæson, siger Amanda Righetti.
Det er endnu ikke sluppet ud hvordan Van Pelt og Rigsby skal skrives ud af The Mentalist efter sæson 6, men hun siger dog at vi i et kommende afsnit vil se de to turtelduer arbejde i deres eget private detektivbureau. Owain Yeoman har endnu ikke selv bekræftet, at han også forlader serien, når Amanda Righetti gør det.