Bare rolig: Peggy forlader ikke Mad Men

En af de gennemgående karakterer i Mad Men fik en tvivlsom afsked med serien i slutningen af seriens femte sæson. Men nu fortæller hovedpersonen selv, at det ikke betyder, at hun forlader serien.
Mad Men sæson 5 spoilers:
Da Man Men lukkede sæson 5, forlod Peggy Olson sin mentor Don Draper og reklamebureauet, der er hele seriens omdrejningspunkt, for at fortsætte karrieren hos en konkurrent. Det satte gang i masser af spekulationer om at Elisabeth Moss, der spiller Peggy Olson, var på vej ud af serien. Men det er der ikke tale om, forsikrer hovedpersonen.
– Det var ærlig talt meget smigrende. Altså at nogen gad bekymre sig om det. Det er jo det vigtigste, at folk bekymrer sig om ens karakter. Det havde jeg ikke ventet, og det var faktisk meget smigrende, fortæller Elisabeth Moss.
Samtidig afkræfter Moss rygterne om at hun forlader Mad Men, der næste år tager hul på sæson 6.
Jon Hamm, der spiller seriens hovedrolle Don Draper, har også allerede sagt ja til at være med i både en sjette og syvende sæson af Mad Men. Seriens skaber, Matthew Weiner, har også lagt planer for seriens historie i sæson, 7, så vi kan nok regne med mindst et par års Mad Men endnu.