Bekræftet: Charlie Sheen får hovedrollen i ny komedieserie

Charlie Sheen kom ikke til at gå arbejdsløs længe, efter han i foråret blev uvenner med skaberen af Two And A Half Men og blev fyret fra den populære serie.
Nu bekræfter både Sheen og produktionsselskabet Lionsgate, at de arbejder sammen om en tvserie, der er løst baseret på Adam Sandler-filmen Anger Management.
Charlie Sheen skal spille hovedrollen som vredes-terapeut, der selv slås med en del problemer med at kontrollere sin egen vrede. Rollen blev spillet af Jack Nicholson i filmen fra 2003.
– Jeg valgte Anger Management på trods af, at det måske kan blive svært for mig at spille en fyr med seriøse vredes-problemer, men jeg synes det er et fantastisk koncept, siger Charlie Sheen.
Tvserien bliver foreløbig kaldt Anger Management, og den skal produceres af Joe Roth, der har arbejdet sammen med Sheen på flere film, blandt andre Young Guns og The Three Musketeers.
– Med Charlies utrolige talent og komiske evner forbliver han den førende skuespiller på tv. Jeg er spændt på at arbejde sammen med ham igen, siger Joe Roth om det forestående samarbejde.
En af årsagerne til at Charlie Sheen blev uvenner med Chuck Lorre, der opfandt Two And A Half Men, var, at han ikke synes han blev betalt nok for rollen som Charlie Harper. Og det på trods af, at han var den bedst betalte tvskuespiller i USA inden han blev fyret.
Men Anger Management er Sheen med til at udvikle og han ejer en del af rettighederne, så han kan se frem til en endnu større del af kagen.
Anger Management er endnu ikke solgt til en tvstation, men Lionsgate og Sheen regner med at sælge serien uden problemer når der er produceret et pilotafsnit.