Beverly Hills 90210 stjerne skal giftes for åben skærm

Shannen Doherty, der spillede Brenda Walsh i den klassiske dramaserie, har sagt ja til at få filmet sit kommende bryllup. Tv-stjernen, der også spillede en af de bærende roller i Heksene fra Warren Manor (Charmed), skal bruge optagelserne til en reality-tvserie om sit liv.
For det er ikke så længe siden Shannen Doherty blev forlovet med fotografen Kurt Iswarienko, og de har sagt ja til at lave en reality-serie om deres liv.
Folkene bag reality serien ser meget frem til at følge den tidligere tv-stjernes liv døgnet rundt.
– Hun er vanvittigt overbevisende. Seerne kommer til at opleve en side af Shannen, som de aldrig regnede med at se. Uden filter, ærlig og sårbar, siger John Miller, fra tvkanalen WEtv der skal sende serien.
Shannen Doherty har allerede været gift to gange, men begge gange sluttede forholdene inden der var gået et år. Doherty har tidligere sagt, at hun gerne vil giftes igen, fordi hun gerne vil have børn, og fordi hendes forældre var gift i 43 år, så hun føler hun har verdens bedste eksempel på hvad et ægteskab kan være. Det har hun i hvert fald sagt til People Magazine.
Og hvilken bedre måde at starte sit tredje ægteskab på, end at lade tvkameraer, der leder efter konflikter, følge efter en døgnet rundt.