Big Bang Theory afsløringer: Læs hvad der sker i den nye sæson

The Big Bang Theory lukkede sæson fire med noget af et rod: Leonards kærlighedsliv er i problemer fordi kæresten skal retur til Indien, Penny har muligvis tilbragt natten med Raj i en ordentlig brandert, og Howards mandighed er gået fløjten fordi hans kæreste nu tjener langt mere end ham selv.
Alt det er forfatterne lige nu i gang med at rode ud, fortæller hovedmanden bag The Big Bang Theory, Bill Prady – som dog også nyder at sende de stakkels nørder ud i problemer.
– Hvert år efterlader vi et stort rod i slutningen af sæsonen. Det er sjovt at lave og så er vi glade for at gøre tingene komplicerede mellem Leonard og Penny, fortæller Bill Prady til tvline.com.
For Leonard (Johnny Galecki) og Penny (Kaley Cuoco) er ikke færdige med hinanden i den kommende sæson, men Leonard er heller ikke færdig med sin nuværende kæreste, der dog er flyttet til Indien.
– Vi sætter Leonard i et langdistance forhold med Priya, og det bliver også noget rod. Sammenhold det med, at Penny stadig har følelser for sin kloge eks, og så får du resultatet, at Leonard har to piger men stadig ikke får noget sex, siger en smilende Bill Prady.
De lidt svære omstændigheder mellem alle kæresteparene i The Big Bang Theory betyder, at de romantiske historier ryger på is i en periode.
– Det giver os en chance for at komme tilbage til de gode gammeldags nørd-historier. Vi kan blive fjollede igen, lyder det fra Bill Prady. Den femte sæson af The Big Bang Theory, der er opfundet af Chuck Lorre, som også laver Two And A Half Men, får premiere på CBS  i USA til efteråret