Big Bang Theory: Leonard og Pennys romance bliver udfordret

Leonard og Penny har haft det svært med at finde kærligheden i The Big Bang Theory. Og bare fordi de fik genstartet deres romance i løbet af sæson 5, betyder det ikke, at problemerne er ovre for de to. Det fortæller en af cheferne fra serien.
– Vi har altid sagt, at Leonard og Penny har mødt hinanden på det forkerte tidspunkt i deres liv. Leonard er klar til at slå sig ned med en fast kæreste mens Penny ikke er. Og det gør deres forhold ustabilt i nogen tid, fortæller seriens showrunner, Bill Prady, til E!
Johnny Galecki og Kaley Cuoco, der spiller rollerne som Leonard og Penny var i en periode kærester udenfor skærmen. Men der holdt forholdet heller ikke. Det betyder ikke at de tos roller i serien ikke udvikler sig, det er bare ikke sikkert det hjælper noget på forholdet.
– Jeg tror hun bliver en anelse mere voksen, men ikke emotionelt, kun kronologisk. Jeg tror de går nogle udfordringer i møde forklarer Bill Prady.
Det andet par i The Big Bang Theory har også svært ved at finde sammen. Sheldon og Amy er ikke bare et mysterium for os der kigger på, forklarer The Big Bang Theory bagmanden.
– Forfatterne finder Sheldon og Amys forhold lige så pudsigt som seerne gør. Vi har altid det udgangspunkt, at Sheldon ikke vil tillade nogen former for fremgang. Vi bliver altid overraskede når det lykkes Amy at flytte ham en lille smule, fortæller Bill Prady.
The Big Bang Theory er en af de mest sete komedier overhovedet og er for længst forlænget med endnu en sæson, seriens sjette, der debuterer efter sommerferien.