Bones får sandsynligvis endnu en sæson

Bones var en af de sidste serier til at blive forlænget sidste sæson. Sammen med de dalende seertal, satte det gang i rygterne om, at det retsmedcinske hold med Booth og Brennan i spidsen skulle ud på den sidste opgave i denne sæson, der er seriens syvende.
Men det tror seriens skaber Hart Hanson ikke på, han har tillid til at serien bliver forlænget med en ottende sæson.
Tvkanalen Fox, som sender Bones, har for nylig holdt åbent hus forud for forårssæsonen. Og da Hart Hanson blev spurgt om Bones ville få endnu en sæson svarede han:
– Ja for fanden!
– Det at Booth og Brennan har fundet sammen og fået et barn sammen har været som en foryngelseskur for serien! Som jeg ser på det, siger Hart Hanson.
Bones er i gang med sæson syv, der er kortere end vanligt fordi hovedrolleindehaver Emily Deschanel har været gravid og det skulle optagelserne tage hensyn til. Men det betyder, at der er flere gode historier tilbage, mener Hart Hanson.
– Der er stadig meget gode historier tilbage at fortælle i Bones universet, historier som vores karakterer skaber. Så det er bare den lange måde at sige det på; ja, jeg vil gerne have serien vender tilbage, forklarer han.