Bones sæson 8: problemer mellem Booth og Brennan?

Der er problemer i Paradis, når Fox midt i september tager hul på Bones sæson 8.
– Hvis du ikke vil kende slutningen på sæson 7, bør du ikke læse videre!
Bones sæson 7 sluttede nemlig med, at Brennan gik under jorden efter at være blevet forsøgt hængt op på et mord af seriemorderen Christopher Pelant (spillet af Andrew Leeds). Og når sæson 8 om små to måneder begynder, er Brennan fortsat ikke dukket op – til Booth’s efterhånden pænt store utilfredshed.
Det fortalte Bones-produceren Stephen Nathan forrige uge på Comic-Con i USA.
– Booth er efterhånden sur nok til, at han er færdig med at være en god dreng. Alle har på det tidspunkt (når serien begynder igen, red.) forsøgt alt for at få hende tilbage, så deres tålmodighed er ved at være væk, fortalte Nathan ifølge Tvguide.com til det lyttende publikums store begejstring.
Stephen Nathan fortalte på konferencen også, at sæsonen starter ret dystert ud, men det er vel hvad man kan forvente, når en af seriens hovedpersoner er blevet nødt til at skjule sig for både en mordanklage og en massemorder. Men Booth og resten af holdet kommer til at arbejde benhårdt for at finde Brennan hurtigst muligt og få hendes navn renset i en fart.
Men dermed er ikke alt fryd og gammen. For Booth.. han er vred! Bare fordi han finder hende, betyder det ikke, at han ikke er utilfreds med den måde, hun forsvandt på – blandt andet fordi hun tog deres nyfødte datter Christine med sig, da hun gik under jorden. Så han tilgiver hende ikke umiddelbart, heller ikke selv om det ifølge David Boreanaz, der spiller Booth, er en følelsesmæssig svær tid for Booth.
– Da han så endelig finder hende, kommer det til at tage noget tid for ham at forstå det hele. Og der kommer hun til at betale for sin forsvinden, siger David Boreanaz ifølge Tvguide.com.
Bones sæson 8 fortsætter med andre ord lige der, hvor sæson 7 slap. Også med kampen mod deres superfjende, seriemorderen Pelant. Han vil stadig være der, når Brennan igen kommer frem fra sit skjul. Glæd dig til Bones sæson 8 fra 17. september.