Bones sæson 9 på TV3 byder på en spøgelsesmorder og gode gæstestjerner

Dramaserien Bones er nået til sin niende sæson med Booth og Brennan i spidsen for efterforskningsenheden fra museet the Smithsonian. Og der er masser af gæstestjerner, en alvorlig morder og en overraskende hemmelighed om Hodgins familie at se frem til.

Freddie Prinze Jr. i Bones sæson 9

For eksempel vender Freddie Prinze Jr tilbage i Bones sæson 9. Han har før spillet CIA agent i serien, og i denne sæson arbejder han sammen med Booth om en sag – men det munder også ud en konfrontation, siger Bones bagmand Stephen Nathan til tvline.com.
Også Nora Dunn, der er kendt fra Entourage, dukker op i løbet af Bones sæson 9, hvor hun skal spille en forfatter, der har en gammel fejde med Brennan. De vil begge have nye bøger på vej ud og det tænder op under fjendskabet igen.

Brennans assistenter fylder i Bones sæson 9 på tv3

Tre af de assistender, der har hjulpet og forstyrret Brennan, vil dukke op igen i Bones sæson 9. Det gælder Wendell, Fischer og Clark, der alle får stor indflydelse på sæsonen.
Wendell skal slås med noget som ingen af os rigtig har lyst til at kæmpe med, lyder det fra Stephen Nathan. David Boreanaz, der spiller Booth, vil instruere det afsnit af Bones sæson 9 hvor Wendell er i fokus.
Fischer får en hovedrolle og vil højst sandsynligt finde romantikken sammen med sammen en vi kender fra serien – mon det kan være en anden velkendt figur som før har vist interesse for The Smithsonians “Squinterns”?
Men det er nok Clark der får den største indflydelse, for han vil være meget involveret når seriemorderen Ghost Killer bliver introduceret midt i Bones sæson 9. Den nye seriemorder fylder så meget, at ingen på The Smithsonian kan undgå at skulle konfronteres med ham, fortæller Bones producer Stephen Nathan.

Allerede gang i Bones sæson 9 på tv3

TV3 viser lige nu Bones sæson 9 som en del af deres krimionsdag hvor de også viser NCIS og The Mentalist. VIsningen af Bones sæson 9 er allerede begyndt, men du kan nå at være med hver onsdag fra klokken 21.00 på TV3.
Det er stadig David Boreanaz der spiller Booth og Emily Deschanel, som spiller retsmedicineren Brennan i Bones sæson 9.