Bones-stjerne chokerer fans: Er det farvel til Bones efter sæson 8?

Er det snart slut med Booth og Brennan på tv? Skal man tro Booth selv, så klan det meget vel være sådan.
For nu har David Boreanaz, der spiller Ceely Booth i Bones, taget hul på snakken om Bones’ fremtid. Hele Bones-holdet skal mødes med seriens fans på den store Comic Con konference i San Diego, som optakt har Boreanaz grebet til twitter, og skrevet:
– Comic Con 2012 bliver virkelig sjovt, og måske den sidste optræden for Bones? Farvel tour? Glæder mig til at se alle!
Senere fulgte Boreanaz op ved at fortælle sine twitter-følgere, at hans kontrakt med serien udløber efter sæson 8 af Bones og at han er særdeles åben overfor nye udfordringer.
I marts blev Bones forlænget med en ottende sæson, som skal vises efter sommerferien. Men det skutter ikke der, hvis man skal tro seriens skaber, Hart Hanson. Han tror på mindst en 9. og måske også en 10. sæson af Bones.
– Det er ikke vores plan at den kommende sæson bliver den sidste. Alt kan naturligvis ske i en kompliceret verden, men vi er meget, meget sikre på, at vi får mindst den 9. og så vidt jeg kan se, også en 10. sæson, siger Hart Hanson til Entertainment Weekly.
Hanson tror mere man skal tage David Boreanaz udmeldinger som et udtryk for, at han skal have en ny kontrakt inden man kan have ham med i en eventuel sæson 9. Og han vil bare have flere penge.
– Hans kontrakt udløber efter næste sæson, så jeg tror det handler mere om at han lægger op til en forhandling hvor han vil se hvor villige vi er for at beholde ham. Jeg tror helt bestemt han håber på sæson 9, jeg tror slet ikke han er træt af Bones, siger Hart Hanson.