Bones-stjerne tæt på at skride efter sæson 8

David Boreanaz, der spiller special-agent Ceely Booth i krimiserien Bones, indrømmer nu, at han har overvejet at forlade serien efter den igangværende ottende sæson.
Sidste sommer afsluttede Bones sæson 7 og dengang var Boreanaz sikker på, at han skulle tage hul på sin sidste omgang som agent Booth i sæson 8.
– Min kontrakt var oprindeligt afsluttet efter sæson 8 og det gav mig mulighed for at søge nogle nye udfordringer. Men Producenterne og jeg fandt sammen igen. Vi satte os sammen og snakkede om muligheder for at udvikle min karakter, siger David Boreanaz til tvline.com om hvorfor han er indstillet på at blive i rollen.
Sidste sommer brugte Boreanaz ellers sin twitter-konto til at sætte spekulation om en snarlig exit i gang. Det var helt bevidst, siger hovedpersonen selv. Det sår en anelse tvivl om han på noget tidspunkt reelt var på vej ud af serien, eller bare ville byde producenterne af Bones op til nye kontraktforhandlinger.
– Personlige og professionelle beslutninger bliver taget bag lukkede døre og sådan vil det blive ved med at være. Men at jeg tweeter til nogle bestemte mennesker er sjovt at gøre. Der er altid en skjult besked i det et eller andet sted, indrømmer Boreanaz.

Booth kommer mere i fokus

Det der fik 43-årige David Boreanaz til at fortsætte som makker til Bones, ud over en masse penge, var et større fokus på hans karakter. Det vil komme til udtryk efter sommerferien når Bones går i gang med den allerede annoncerede sæson 9.
– Vi har aldrig rigtig fokuseret på den hårde sandhed om hvad Booth gennemgår hver dag. Hans helbredsproblemer kommer måske op til overfladen og der er måske en traumatisk oplevelse han skal håndtere i den forbindelse, lyder det fra David Boreanaz.
Bones er halvvejs inde i den ottende sæson og sæson 9 er også på plads. Skal man tro folkene bag serien stopper det dog heller ikke der, de planlægger også sæson 10. Emily Deschanel, der spiller titelrollen som Bones i serien er også ombord til mere kriminal-efterforskning i de kommende år.
Bones sæson 8 vises herhjemme på TV3 om onsdagen klokken 21:00.