Booth og Brennan får frygtindgydende ny fjende i Bones

Det lignede længe en aflysning af serien Bones, der dog for nylig fik grønt lys til endnu en sæson. Nu fortæller seriens producer, at man arbejder på at introducere en ny fjende til Booth og Brennan, en fjende der måske kan holde mere end én sæson.
Fans af Bones vil nikke genkendende til tidligere skurke, der holdt mange afsnit – som The Gravedigger. Og det er netop sådan en type skurk, der igen er lagt i ovnen til i seriens næste sæson.
– Det bliver en ekstremt underlig og frygtløs fjende, som bliver langt mere moderne og teknologi-kyndig end nogen tidligere skurk, siger Stephen Nathan til tvguide.com.
Nathan afslører også, at den nye skurk bliver introduceret i løbet at de første seks episoder af den kommende sæson. Dog vil de første afsnit fokusere på forholdet mellem Dr. Brennan, Emily Deschanel, og Agent Booth, David Boreanaz, der muligvis går et (endnu) mere kompliceret forhold i møde.
– Ved slutningen af sjette afsnit vil vi have en rigtig overraskelse til seerne i form af et skift i plottet. Det er ikke nødvendigvis mellem Booth og Brennan, men måske på grund af den her nye forbryderiske person, som vil komme til at følge lidt i denne sæson – og måske den næste, siger Stephen Nathan.
Bones vender tilbage til sin 8. sæson i november måned.