Breaking Bad spinoff kommer på Netflix i 2014

Godt nok er det slut med Walter White og Breaking Bad, men universet lever videre i serien Better Call Saul, der får premiere på den amerikanske kanal AMC i 2014. Og så snart serien løber over skærmene i USA vil den få premiere på Netflix.
I USA må Netflix-seerne vente til hele sæsonen er vist før de kan se med, men i Europa vil afsnittene blive tilgængelige på Netflix få dage efter de er vist på amerikansk tv. Så der er endelig en fordel ved at være Netflix-abonnent i Danmark frem for i USA.
Netflix har også vist Breaking Bad og har nok sin del af æren for at serien blev så populær, som den faktisk blev. Så der er nok tale om at der fordele for både tvstationen AMC og Netflix i den aftale.
Better Call Saul har ikke fået en premieredato endnu, men det er sikkert, at serien vil debutere i løbet af 2014.
I Better Call Saul, er det Walter Whites advokat Saul Goodman, spillet af Bob Odenkirk, der er den bærende figur. Men serien vil udspille sig i samme univers som Breaking Bad, bare som en såkaldt prequel – altså som vil fortælle en historie der går forud for Breaking Bad.
Folkene bag kameraerne på Better Call Saul er de samme som stod for Breaking Bad, og de har da også meldt ud, at meget vil være det samme – dog vil tonen vil være lidt lettere og lidt sjovere end den vi kender fra Walter Whites rejse fra kemilærer til narkobaron.