Bruce Springsteen gæstestjerne i Glee?

Det kan godt være, at den super populære tvserie Glee officielt holder sommerferie, men derfor bliver der arbejdet i kulissen på næste sæson.
I løbet af tvseriens første to sæsoner har der været en sand perlerække af gæstestjerner, blandt andet Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Gwyneth Paltrow (Se7en, Iron Man), Britney Spears, John Stamos (Hænderne Fulde), Josh Groban og Olivia Newton-John (Grease).
Derfor er det naturligt, at barren bliver sat ret højt, når der udarbejdes ønskeseddel over gæstestjerner til den kommende tredje sæson af Glee. Ledende producer Ian Brennan har især et stort ønske om at få en af rockens helt store kanoner med i Glee:
Bruce Springsteen!

I et interview med eonline.com siger Ian Brennan blandt andet, at The Boss er den stjerne, han allerhelst vil have med i showet. Dog understreger Brennan, at der endnu ikke er taget kontakt til Springsteen, men at han gerne vil have ham med i en rolle som en slags motivationscoach.
 
Nye navne på rollelisten
I samme interview fortæller Ian Brennan, at der med stor sandsynlighed kommer til at ske en udskiftning på rollelisten i den kommende sæson.
– Vi har ikke tænkt os at skifte hele holdet, men nogen af dem går jo ud af skolen. Jeg synes, at vi ligesom ville springe en mellemregning over, hvis vi bare ignorerede det faktum, at en stor del af det at gå i High School er at gå ud af skolen igen, og det giver os allerede en hel del at skrive på til sæson tre, siger altså Ian Brennan til eonline.com, og fortæller videre, at det dermed også giver rum for, at der kan komme nye karaktere med i Glee:
– Hver gang vi har tilføjet en ny karakter, så har vi været så heldige, at det har virket rigtig godt. Det er lidt som at starte på en frisk; nye karakterer giver os mulighed for nye historier. Det var en af de store overraskelser ved sæson to, at de nye figurer virkede så godt, at det så ud som om de havde været med altid, siger Ian Brennan.
Det bliver spændende at se, om det lykkes Ian Brennan at få Bruce Springsteen med ombord, ligesom det bliver interessant at følge udviklingen omring de nye karakterer til den kommende tredje sæson af Glee, der forventes at få amerikansk premiere til september.