Buffy-bagmand: En ny Buffy spin-off serie sidder fast i mit hoved

Joss Whedon er nok bedst kendt om manden, der fandt på Buffy The Vampire Slayer og spin-off serien Angel. De to serier er efterhånden 9 år gamle, men Whedon bliver ved med at vende tilbage til dem, og en ide om at lave en ny serie i samme univers: Ripper!
Ideen om Ripper dukkede op første gang allerede i 2001, men Joss Whedon har ikke haft held eller penge til at lave den endnu. Hovedrollen er dog lagt fast. Den skal spilles af Anthony Stewart Head, der spillede Buffys mentor og hjælper i vampyr-serien. Rupert Giles, hed figuren, og Ripper skal handle om ham og hans jagt på paranormale ting i England, hvor figuren oprindeligt stammer fra.
Nu afslører Joss Whedon at han ikke kan glemme ideen om Ripper.
– Der er det med Ripper, at den vil ikke forsvinde fra mit hoved, indrømmer Joss Whedon, og fortæller, at han meget længe har lovet Anthony Stewart Head, at serien ‘helt sikkert nok skal blive til noget’, siger han the The AV Club.
Joss Whedon mener både, at man kan lave serien med det samme, men at man også sagtens kan vente 10 år. Det er ikke sikkert Buffy-fans er enige i den ventetid, men det kan også være Joss Whedon er på vej op i en liga hvor han selv kan bestemme hvad han vil lave.
For Whedon står bag den stort anlagte superhelte-film The Avengers, som er på vej i biograferne. Både som forfatter og instruktør. Og kender man lidt til Hollywood ved man, at laver Whedon et hit med The Avengers, er der nok nogen, der vil give ham penge til at lave Ripper!
Joss Whedon stod i øvrigt også bag serierne Firefly og Dollhouse, mens han også bruger mange kræfter på tegneserier.