Buffy skal spille overfor Robin Williams i ny serie

Sarah Michelle Gellar, der brød igennem som vampyrslagteren Buffy, kaster sig over komikken. Det sker i en helt ny komedieserie på den amerikanske tvstation CBS, der håber på at serien kan få premiere efter sommerferien.
Og det er da ikke hvem som helst, som Gellar skal slås med om skærmtid i komedien, der har fået navnet Crazy Ones. For hun står overfor komikeren Robin Williams, der har for vane at fylde en hel del når han ruller sig ud.
Crazy Ones handler om en far og datter, der arbejder sammen i reklamebranchen. Serien kommer fra Ally McBeal skaberen David E. Kelley og handler om den interne slåskamp mellem chefen og den kreative direktør på et reklamebureau – de to er så tilfældigvis far og datter.
Og det er da også nemt at forestille sig, at Sarah Michelle Gellar må finde cirkelsparkene frem fra Buffy-skuffen for at komme til orde mellem Robin Williams uendelige John Wayne parodier.
Sidste år vendte Sarah Michelle Gellar tilbage til tv i serien Ringer, hvor hun spillede tvillingsøstre. Ringer lukkede dog efter en enkelt sæson.