Charlie Harper dør på tragisk vis!

Når hitserien Two and A Half Men til september vender tilbage med den nye sæson, får det første afsnit en lidt tragisk start.
Her vil Alan og Jake nemlig erfare, at Charlie er død!
Ifølge gossip-sitet TMZ har Chuck Lorre nemlig tænkt sig at sørge effektivt for, at Charlie Sheen aldrig får mulighed for at vende tilbage til serien – han vil simpelthen tage livet af karakteren Charlie Harper.
TMZ skriver blandt andet, at et af de tænkelige scenarier er, at man ser en bil køre ud over en klippe, hvorefter Alan og Jake får beskeden om, at Charlie er død på tragisk vis. Man arbejder fortsat med at finde den helt rigtige vinkel og måde at få Sheen skrevet ud af serien på, og da optagelserne først starter den 5. august, er der endnu masser af tid til spekulation.
Netop ‘bil ud over klippe’ scenariet er dog ret tænkeligt, da Chuck Lorre – ovenpå hele det farceagtige forløb – dermed kan sende en lille ekstra hilsen til Sheen, da dette faktisk er sket for hele to af Sheens biler.
Som bekendt er det Ashton Kutcher, der bliver seriens nye stjerne.  Men han overtager altså ikke direkte Charlie Sheens rolle, hvilket også ville være ganske mærkeligt. Der spekuleres også allerede i, hvilken rolle Kutcher får i serien, og ikke mindst i hvordan han bliver skrevet ind. Et af forslagene går på, at Kutcher vil købe Charlies hus efter det tragiske dødsfald og derved bliver introduceret for resterne af familien.
Uanset så bliver det en væsentligt anderledes serie at følge i næste sæson, og det bliver spændende at se, om den med det nye udseende kan holde de flotte seertal, de første sæsoner fik.
Den nye sæson får amerikansk CBS-premiere til september. Selv om der endnu er længe til og selv om Chuck Lorre er kendt for at ændre i manuskripterne helt frem til selve optagelserne, så er der altså meget der tyder på, at den nye sæson starter med en begravelse.