Charlie Sheen definitivt færdig med Two and a Half Men

Rygterne har de sidste dage fortalt, at CBS ville have skandaleombruste Charlie Sheen tilbage på Two and a Half Men. Kilder tæt på produktionen afliver nu disse rygter en gang for alle.
Så skulle det være slået helt fast: der bliver ikke noget gensyn med Charlie Sheen i rollen som den dame- og alkoholglade Charlie Harper i tv-serien Two and a Half Men.
På amerikanske onlinemedier har rygterne længe svirret om, at CBS gerne ville have tidens mest omtalte skuespiller tilbage på serien, ligesom de også skulle have tilbudt ham jobbet igen, men kilder fra produktionen af den populære sitcom lukker nu endegyldigt for den mulighed, skriver underholdnings- og nyhedssitet TMZ.com.
Årsagen skal findes i, at Charlie Sheen i sin tid blev ansat af Warner Bros. – og for få uger siden fyret af Warner Bros. Derfor er det også kun Warner Bros., der kan genansætte Sheen på Two and a Half Men, og ifølge TMZ’s kilder fra produktionen af serien er der ‘ingen chancer’ for at det kommer til at ske.
Så uanset hvor meget CBS – og overraskende nok også producer Chuck Lorre, som Sheen ellers gav en ordentlig overhaling for ganske nylig – skulle ønske Charlie Sheen tilbage til tv-serien, så kommer det altså ikke til at ske uden den angiveligt urealistiske godkendelse fra Warner Bros.