Charlie Sheen fortsætter med at svine Two and a Half Men

Charlie Sheen er tilbage på krigsstien.
For det kan godt være, at karakteren Charlie Harper blev aflivet i starten af den nye sæson af den tidligere så succesfulde komedieserie Two and a Half Men.
Men den bramfri og kontroversielle superstjerne Charlie Sheen, der i otte sæsoner spillede den altoverskyggende hovedrolle i komedieserien, har åbenbart ikke tænkt sig at holde mund af den grund. Dog trækker han lidt i land i forhold til sine harske udmeldinger om Ashton Kutcher og hans rolle i Two and a Half Men.
Historien om forholdet mellem CBS, seriens skaber Chuck Lorre og så Charlie Sheen er efterhånden en farce uden sidestykke – der bare fortsætter og fortsætter. Senest blev der på ny kastet brænde på bålet i fredags, da Charliee Sheen på vanlig ‘elegant’ manér gav hele holdet bag serien en ordentlig overhaling og blandt andet kaldte showet for ‘en stinkende bunke lort’.
Da Sheen af TMZ blev spurgt til sin holdning til, at Warner Bros., der producerer Two and a Half Men, har nedlagt forbud mod at FX bruger billeder af Charlie Sheens Two and a Half Men karakter Charlie Harper i promoveringen af Sheens nye serie Anger Management, vendte han tilbage til sine gamle, vante og temmelig direkte udtryksformer.
– Måske hvis Warner Bros. (der producerer showet, red.) brugte lige så meget tid på deres eget show, så ville det ikke bare være en stinkende bunke lort, sagde Sheen blandt andet til TMZ.
Senere på fredagen ringede Sheen ind til radioprogrammet TMZ Live, hvor han uddybede sine holdninger.
– Jeg er træt af at lade som om, at Ashton ikke er ringe, sagde Sheen blandt andet, hvilket er det stik modsatte af den støtte og opbakning, han tidligere har udtrykt overfor sin afløser på Two and a Half Men.
– Jeg er træt af at lyve. Jeg er træt af at lade som om at showet ikke er elendigt. Jeg er træt af at lade som om, at Ashton ikke er ringe. Det er ikke noget personligt, jeg har bare ondt af ham. Han er omgivet af forfærdelige forfattere, sagde Sheen til TMZ.
Undskylder til Kutcher
Kritikken rettet mod Ashton Kutcher, der som bekendt er den nye stjerne på serien, har Sheen så nu valgt at trække tilbage. På sin hjemmeside har Sheen nemlig postet følgende statement:
Kære Ashton
Min fejl.
Jeg var respektløs overfor en mand, der gør sit bedste.
Jeg blev lidt for ivrig og det gik ud over dig.
Resten af mit statement holder jeg fast i.
Du, på den anden side, fortjener bedre.
Pas på dig selv, min gode mand.
– Den ‘afdøde’ Charlie Harper
Smart PR – eller ren Method acting?
Det ligger ret lige for at tænke PR, når man læser Sheens seneste udfald. Anger Management nærmer sig så småt produktionsstart og al omtale kan være med til at skabe en hype omkring serien. Helt sikkert er det i hvert fald, at Charlie Sheen nok skal gøre sit til, at alle kender serien inden den overhovedet har ramt en tvskærm endnu.

Amerikanske Deadline.com spekulerer i, om Charlie Sheen, der snart skal spille hovedrollen i den nye serie Anger Management, er gået i en slags method acting træningslejr og simpelthen øver sig på rollen ved at optræde som sig selv anno foråret 2011.
Altså som lidt af en idiot, der trænger til hjælp.