Charlie Sheen gider ikke Entourage

Skaberen af komedieserien Entourage, Doug Ellin, vil gerne afslutte sin tvserie med et brag. Derfor har han kontaktet Charlie Sheens agent for at få Sheen med i nogle af seriens sidste afsnit. Men Ellin fik aldrig et opkald retur fra Sheen og nu er tiden ved at være løbet ud.
Doug Ellin fik den besked fra Sheens manager, at Sheen ikke var afvisende og at hovedpersonen selv ville ringe til Entourage-bagmanden og aftale nærmere.
Men det opkald fik Doug Ellin aldrig, og nu er optagelserne til Enoturages ottende og sidste sæson nået så langt, at det er praktisk talt umuligt at flette Charlie Sheen ind i historien.
– Jeg hørte aldrig noget fra dem. Det ser ikke ud til at kunne lykkes. Jeg kunne ellers have fundet på noget rigtig godt til hans rolle. Jeg havde ikke planer klar, men jeg ville have lavet nogen hvis han havde sagt ja, forklarer Doug Ellin til Entertainment Weekly.
Ifølge Doug Ellin er halvdelen af den sidste Entourage-sæson nu i kassen, og lige nu sidder han og arbejder på manuskriptet til den aller sidste episode. Så selv hvis Sheen meldte sig nu, er det så godt som umuligt at få ham med.
Heldigvis er der andre stjerner, der allerede har sagt ja til at være med i den sidste sæson af Entourage. Christian Slater er ombord, og det samme er baseball-stjernen Alex Rodriguez. Fans af komedien ‘The Big Bang Theory’ kan glæde sig til at se Johnny Galecki som sig selv, og ikke den nørdede doktor Leonard Hofstadter, når de sidste Entourage-afsnit løber over skærmen i USA i løbet af sommeren.