Charlie Sheen: jeg skal være stjernen i ny tvserie

På sidste stop af Charlie Sheens en måned lange turne med My Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option Tour stand-up showet fortalte han, at han skal spille hovedrollen i ny komedieserie.
Det har været op og ned med Charlie Sheens My Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option Tour. Buhet ud den ene aften, hyldet den næste – og nu er det slut.
Efter en måneds turne, der startede den 2. april med en kæmpe katastrofe af et ‘show’ i Detroit, gik Sheen i aftes på scenen for foreløbigt sidste gang i Washington. Her fortalte han blandt andet sit publikum, at han skal spille hovedrollen i en ny komedieserie, der bliver en direkte konkurrent til hans gamle serie, Two and a Half Men. Sagt med andre ord ikke en CBS-produktion.
Tidligere har Charlie Sheen i flere omgange været rygtet tilbage til Two and a Half Men, men med den igangværende retssag, hvor han sagsøger seriens bagmand Chuck Lorre og Warner Bros. for 100 millioner dollars, samt hans gentagne voldsomme verbale angreb på selvsamme Chuck Lorre, senest i weekenden, in mente, virker det efterhånden ret utænkeligt med et comeback til ‘Men.
I stedet åbner han altså nu op for at han skal være stjernen og omdrejningspunktet i en helt ny serie. Ifølge HollywoodReporter.com skulle Charlie Sheen fra scenen i aftes have sagt, at serien bliver en konkurrent til ‘Men og at den bliver ‘episk’.
Sheen fik også fortalt sit publikum, at han var høj på stoffer i alle de otte år, han arbejdede på Two and a Half Men.
Uanset hvad man end må mene om Charlie Sheen og hele hans deroute, så formår han altså at gøre et fremragende stykke PR-arbejde for sig selv.