Charlie Sheen officielt fyret fra Two And A Half Men

I sidste uge lukkede produktionen af den populære sitcom ned for sæsonen, og nu får den svært ved nogensinde at komme på benene igen. Charlie Sheens kontrakt er revet i stykker.
Charlie Sheen er vel nok den mest omtalte skuespiller lige nu. Han er i medierne for alt fra de ugelange fester med masser af kokain og pornoskuespillere, kommentarerne om hvor idiotiske hans arbejdsgivere er eller det faktum, at han mener at have kureret sig selv for afhængighed ved hjælp af sin forstand og fordi der løber tigerblod i hans årer.
Det er en kombination af alt det, der har fået CBS og Warner Bros som producerer serien, til at rive hans kontrakt itu, og på den måde sende Two And A Half Men ud i uvisheden. Serien har ellers været den mest populære komedie på amerikansk tv, og trukket over 15 mio seere hver uge. Sheen har sideløbende fået status som den bedst betalte skuespiller på tv.
– Efter moden overvejelse har Warner Bros. Television tilendebragt Charlie Sheens tilknytning til Two And A Half Men med omgående virkning, lyder den officielle besked.
Der ligger stadig en kontrakt på en niende sæson af serien, som man må formode skal inkludere en ny Charlie Sheen, hvis den skal i luften. Men manden bag serien, Chuck Lorre, skrev rollen specifikt til Sheen så det er måske svært at erstatte ham.
I mellemtiden har amerikanske kendte kastet sig over twitter for at kommentere på nyheden. Jason Alexander, som du bedst kender som George Costanza fra Seinfeld, har blandt andet smidt sit navn i hatten med mulige afløsere for Sheen, mens en hel stak komikere fra Sarah Silverman til Norm MacDonald har haft det sjovt med at grille ham.
CBS annoncerer hvilke programmer de vil vise til efteråret i løbet af maj, så til den tid vil det nok også være klart om serien vender tilbage.