Charlie Sheen raser over planer om at droppe ham fra succes-serie

Folkene bag tvserien Two And A Half Men har et problem: De har den mest populære komedieserie i USA. Men de mangler den højst profilerede hovedrolleindehaver, Charlie Sheen.
Sheen blev fyret for nogle måneder siden, som følge af en længere periode med druk, stoffer og grimme ord om seriens producere og idémænd.
Men nu ser det ud til at der er en redningsplan på vej. Chuck Lorre, der har fundet på serien, og som har været udsat for hovedparten af de grimme ord fra Sheen, har i hvert fald lagt en plan for at genoplive serien. Det skulle gå ud på, at fokusere mere på den anden hovedperson i serien, Alan. Og så på at introducere en ny karakter i serien – hvem og i hvilken rolle er endnu ikke sluppet ud.
Jon Cryer, der spiller Alan i serien skulle have fået forelagt planerne, og det samme gælder nogle af de vigtigste personer i produktionsfasen og hos tvstationen CBS, der sender serien.
Nyheden har ramt Charlie Sheen hårdt. For superstjernen, der var den højst betalte tv-skuespiller inden han blev fyret, har brugt mange kræfter på at fortælle, at han alene var skyd i seriens succes, og han havde åbenbart ikke troet serien kunne fortsætte uden ham.
I et åbent brev til Chuck Lorre, sendt til sladder-sitet TMZ.com, skriver Sheen blandt andet sådan her:
– Mine fans kigger måske med i et øjeblik, men når alt kommer til alt, er der ingen der interesserer sig for dit åndssvage show uden jeg er med. Skam dig. Røvhul. Taber.
– Jeg vil smadre din kyllinge-agtige sjæl i retten og banke dig tilbage til en tilstand af taknemmelighed, skriver Sheen med henvisning til den retssag han har anlagt mod Lorre og Warner Bros. hvori han kræver 100 mio. dollars for uberettiget fyring.
Sheen slutter brevet med flere ubehageligheder:
– Jeg er sikker på dine børn er SÅ stolte af dig. Du kan lære dem at være en dum kælling. En narcissist. En Kujon. En Taber. En rotte uden rygrad, skriver han.
På rygteplan forlyder det, at Sheen har forhørt sig om muligheden for at blive genforenet med showet, og indtage sin gamle rolle. Uden der dog er kommet noget konkret ud af det. Nu kan det være den dør er helt lukket, med de seneste kommentarer.
Vi må formodentlig vente til efter jul til at se de nyeste afsnit af  Two and a Half Men, for uanset om Sheen er med eller ej, er produktionen allerede forskudt så meget, at det næppe kan nås at blive klar med nye afsnit til efteråret.