Charlie Sheens nye komedie sætter seerrekort

· 1 min læsning

Charlie Sheens nye serie Anger Management debuterede på kanalen FX til seer-rekord.
Den tidligere Two And A Half Men-stjerne spiller hovedrollen som en tidligere baseball-spiller, der mistede sin karriere fordi han ikke kunne kontrollere sin egen vrede. Nu arbejder han derfor som en alternativ vredes-terapeut – ved navn Charlie.
Ifølge branchebladet The Hollywood Reporter, trak serien hele 5,47 millioner seere til det første afsnit og 5,74 millioner til afsnit 2 – det er det meste nogensinde til et afsnit af en komedieserie på amerikansk kabel-tv. Det var også rekord for kanalen FX, der aldrig har haft så mange seere til et program før.
Anger management debuterede den 28. juni med et dobbeltafsnit.
FX har allerede bestilt endnu en sæson af serien, der i første sæson kommer til at vare 10 afsnit. Angiveligt er der også en indbygget klausul i aftalen mellem produktionsselskaberne og FX om, at hvis serien trækker seere nok, så bliver den automatisk forlænget mere flere sæsoner. Og med den debut, kunne det altså godt tyde på, at det kommer til at ske.
Anger Management er basret på filmen af samme navn fra 2003, med Adam Sandler i hovedrollen. I serien spiller Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith og Michael Boatman de bærende roller.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning